Sündmus 

Kõrvitsane Kuristiku

Käesoleva õppeaasta oktoobrikuu viimasel päeval toimus sarnaselt eelnevatele traditsiooniline Halloweeni kõrvitsate lõikamine, mida korraldavad meie kooli inglise keele õpetajad eesotsas Margarita Eeroga. Sel aastal toimus üritus 18. korda ja osa võttis 18 meeskonda 6 koolist.

Üritus avati aulas, kus tutvustati kogu toimuva ajakava, ja siis siirdusid meeskonnad juba edasi sööklasse lõikama. Selleks oli neil aega veidi üle tunni ning kõik tehti ise kaasavõetud vahenditega. Oli ka meeskondi, kes olid end ka koolis toimuvale Halloweeni stiilipäevale kohaselt riietanud ja sobisid kohati ka oma kõrvitsa disainiga.

Pärast lõikamist viis iga tiim enda kõrvitsa A ja B korpuse vahelisse koridori näitusele, kus neid sai näha kuni nädala lõpuni. Samal ajal, kui meeskonnad kogunesid aulasse, hindas kõrvitsaid 10-liikmeline žürii, kuhu kuulusid õpetajad Rolando Beaujon, Siiri Visnapuu ja Heli Malve, õppejuht Siiri Aiaste, söökla juhataja Anu Karavajeva, õpilased Silver Saatväli ja Liisa Laanemets, sekretär Sirle Truu, Lasnamäe linnaosa vanema nõunik Viktoria Panova ning ürituse eestvedaja Margarita Eero.

Erinevalt varasemast ei hinnatud seekord kõiki eri kategooriates, vaid žürii valis põhikooli ja gümnaasiumi arvestuses kolm parimat kõrvitsat.

Tulemused olid järgnevad:

Põhikool:
I koht: Himena
II koht: Loveghost
III koht: Gregor jr.

Gümnaasium:
I koht: Witch’s Brew
II koht: Jacky
III koht: Mommy Tummy

Kõik meeskonnad said osalemise eest diplomi ja koogi ning esikolmikud said endale eelisjärjekorras meelepärase küpsetise valida.

Kõiki pilte sündmusest vaata galeriist.

 

Triinu Orgmäe, 11.b klass. Fotod Maria Laane, 10.a klass ja Margarita Eero

Seotud artiklid